Riskfria spel på sport

Att spela riskfria spel är attraktivt då det inte innebär någon risk för förlust för dig som spelare, däremot så kan du vinna pengar och det är ju alltid välkommet. Nedan följer ett urval av marknadens ledande spelbolag med de generösaste bonusarna.

Betsson

När du registrerar dig hos speljätten Betsson och gör din första insättning får du möjlighet att ta del av deras generösa erbjudande om ett riskfrittspel. Det du behöver göra är att sätta in minst 200 kronor för att erbjudandet ska aktiveras, sen är det bara att sätta igång och spela. Betsson är ett etablerat spelbolag med många nöjda och aktiva spelare, du kan ta del av deras erbjudanden och kampanjer redan idag.

BetSafe

Gillar du att spela på fotboll, ishockey eller kanske MMA då är Betsafe spelbolaget för dig. Här erbjuds du som ny kund riskfritt spel upp till 500 kronor och det gäller spel på ovanstående sporter. Har du oturen att förlora på ditt första spel så kan du i alla fall glädja dig åt att du inte förlorat några av dina satsade pengar, dessutom sätter Betsafe tillbaka pengarna på ditt konto och du kan välja att ta ut dem utan omsättningskrav.

Mr Green

Mr Green är ett toppmodernt spelbolag som hela tiden hänger med i utvecklingen. Hos Mr Green får du som ny spelare möjlighet att spela på två riskfria spel efter det att du gjort din första insättning. Mr Green är ett spännande och generöst spelbolag som erbjuder dig som spelare många roliga spel.

BetFair

BetFair är ett av marknadens stora spelbolag och här kan du som inte redan är registrerad spelare på sajten, ta del av en fantastisk bonus. För att komma igång med ditt riskfria spel behöver du göra en insättning på 450 kronor, sen är det bara att sätt igång och spela. Den här sajten är användarvänlig och lättnavigerad.Riskfrittspelande passar alla och är ett utmärkt sätt för dig att lära känna de olika spelbolagens sajter och förhoppningsvis hittar du ditt favoritspelbolag.